Videó: A legsötétebb óra

Magyar feliratos összeállítás érkezett A legsötétebb óra című filmhez. A látványos és akciódús sci-fiben egy csapat fiatal veszi fel a harcot az űrből érkező, láthatalan idegenekkel. A kisfilmből rengeteg újdonságot tudhatunk meg...
...a forgatás helyszínéről, Moszkváról, mivel – a mű egyik sztárja, Emile Hirsch állítása szerint is – „Moszkva maga is külön szereplője a filmnek”. Az említett Hirsch-en kívül a kisfilmben megszólal két további színész, Rachael Taylor és Olivia Thirlby, ezenkívül A legsötétebb óra rendezője, Chris Gorak is. Mint arról korábban már többször is írtunk, az akció/sci-fi az Éjszakai őrség és a Wanted direktora, Timur Bekmambetov produceri felügyelete alatt készült, és egy alientámadásról szól. 
 
Most a videóból az is kiderül, hogy a szóban forgó idegenek atomjaira bontják az embereket, kvázi elporlasztják őket (a kisfilmben ez is látható), ráadásul láthatatlanok. Néhány, Moszkvában turistáskodó amerikai és angol fiatal azonban mégis felveszi ellenük a küzdelmet, és rájönnek a megoldásra is, hogy lehet esélyük ellenük. A digitális 3D-ben bemutatandó film hazai premierje december 22-én lesz – addig is íme a 2 és fél perces kisfilm. 
 
 

 
 
(InterCom)
 
2011.12.06
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.