Jön Clooney ötszörös Golden Globe-jelölt filmje

2012. febr. 16-án mutatják be a magyar mozik az Utódok c. filmet, amit a múlt héten öt Golden Globe-díjra jelöltek. Az Alexander Payne rendezte alkotás főszerepét George Clooney játssza. Íme az előzetes.
Az Oscar-díjas Payne korábbi műveihez (Schmidt története, Kerülőutak) hasonlóan keserédes opus sokak szerint Clooney eddigi színészi pályájának csúcsa. Egy Hawaii-on élő férfit játszik, aki felesége csónakbalesete után magára marad két lányával meg néhány olyan meghökkentő információval, amit addig nem is sejtett élete párjáról. 
 
Miközben nagyon észnél kellene lennie, hiszen miközben az örökségül rámaradt ősi erdőség eladásáról fog dönteni, kénytelen megküzdeni a szív dolgaival is: a lányaiéval, a rokonaiéval és a sajátjával egyaránt. Hogy öt jelöléséből (legjobb filmdráma, drámai színész főszerepben, mellékszereplőnő, rendező és forgatókönyv) az Utódok hányat fog díjra váltani, az a 2012. január 15-i Golden Globe-gálán derül ki, addig is íme a film trailere. 
 
 

 
 
(InterCom)
 
2011.12.19
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.