Szellemlovas: A bosszú ereje 3D

est.hu:
4/10
|
olvasói
6/10 (28)
Az első, 2007-es A szellemlovasból csak arra emlékszem, hogy Nicolas Cage-nek borzasztó volt a frizurája benne, és Eva Mendes volt a csaja – ami nem valami sok. Az új filmből nagy eséllyel annyi fog megmaradni, hogy sötétebb és...
...pörgősebb, mint az első, és Nic Cage tüzet pisál benne! Volt egy idő, amikor Christopher Lambert volt a jövő igérete, a nagy sztár olyan filmekkel, mint a Metró, az I Love You és persze az első Hegylakó, de csak a legelső, mert a többi fostalicska volt. Ezt csak ezért írom, mert kicsit szomorú olyan szerepekben látni, mint itt az első látásra tébolyult szektavezető kopaszon, vörös köntösben, a szintén sokkal szebb napokat látott Nicolas Cage-nek asszisztálva.
 
Cage más eset: ő élvezi minden szerepét, és valamiért még most is jól megfizetik, pedig hol van már A sziklától vagy a Con Airtől! Szóval Cage-nek nem ciki, hogy mindent túljátszik, ha vállaltan közel esik a bóvlihoz a sztori, és belead apait-anyait, és ez végül is jó. Itt éppen Kelet-Európában ámokfut a hús-vér képregényfigura Johnny Blaze-ként motoron, időnként lángoló koponyájával osztva az igazságot, majd egy szekta megbízásából magát a Sátánt kéne elintéznie, részben személyes indíttatásból, a feladathoz pedig nehezékként kap egy kisfiút (aki karakterében sokban az ifjú és kissé idegesítő John Connorra hajaz a Terminátor 2-ből) és egy szép nőt, aztán hadd szóljon.
 
A Neveldine – Taylor rendezőpáros a Crank-szériával már bizonyította, hogy jól tudnak túlpörgetett akciót a vászonra vinni, a sztori pedig hát olyan, amilyen lenni szokott, amikor lángoló fejű motorosok viszik a prímet.
Vízer
2012.02.23
|
Ghost Rider: Spirit of Vengeance 3D
amerikai-Egyesült Arab emirátusok-beli akciófilm, 95 perc, 2011
Johnny Blaze Kelet-Európában bujkál, de újra szükség lesz rá, amikor az ördög ismét emberi formát ölt.
Színész:

Nicolas Cage
(Johnny Blaze)

Idris Elba
(Moreau)

Ciarán Hinds
(Roarke)

Anthony Head
(Benedict)

Christopher Lambert
(Methodius)

Violante Placido
(Nadya)

Johnny Whitworth
(Ray Carrigan)

Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2012. március 1.
(26 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.