Kedvenc helyek

Galactic: Carnivale Electricos

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
[ funk / soul / world music ] A New Orleans-i zenekar az évek során nyolctagúról öttagúra csappant, de zenéje semmivel sem lett szegényebb, sőt némi modern smink is került a funk/soul alapra, amit sok esetben hiphop, elektronika és afrikai dallamvilág dúsít.
A Galactic a Katrina-hurrikán által megtépázott New Orleans újjáéledő zenei életének egyik meghatározó szereplőjévé vált. Most új lemezzel rukkolt elő a kvintett, melyen jól megférnek egymás mellett az instrumentális és énekes darabok, sok a nem túl nagynevű közreműködő, és a dalok is jók, bár a végére kifogy a szufla a Carnivale Electricos-ból.
 
A Hey Na Na olyan, mintha Tom Jones-nak írták volna, a soulos Out In The Street még Cee Lo repertoárjába is beférne, a Magdalenha alapja pedig sokaknak egy rosszemlékű partislágerből lehet ismerős, de vannak filmzenés hangulatú, "szótlan" darabok is, melyek nem különösebben kötik le a hallgatót.
fejes
2012.03.21
|


Játék
Adam Elliot 2009-es zseniális gyurmafilmjének – melyben egy igazán különleges barátság történetével ismerkedhetünk meg – színpadi adaptációja.
Szombat délelőtt gyerekprogram a Fűvészkertben! Menjenek a kertészkedni vágyók! @fuveszkert_kerteszet #kerteszkedes #gyerekkertesz #gyerekprogram
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.