A pokolból

est.hu:
9/10
|
olvasói
9/10 (1)
A 19. század Londonjában a call girl centerek még meglehetősen gyerekcipőben járnak. Ezért Ganxsta Zolee és Snoop Dogg múzsáinak elődei jobb híján az utcán keresik meg a perselypénzt. A közbiztonság azonban hagy némi kívánnivalót maga után.
Ráadásul a hölgyek körül legkevésbé sem flangál egy vasmacska-tetkós, Bundesliga-frizurás mentor, aki makkos cipőjével megtapossa bántalmazóik légcsövét. Talán ennek is köszönhető, hogy egy rejtélyes gyilkos tizedeli őket. Mivel az áldozatokkal különös kegyetlenséggel végeznek, a Scotland Yard hamar elveti azon teóriát, hogy egy túlbuzgó sekrestyés néni állna az ügy hátterében.


Ennél több információ azonban nem áll rendelkezésükre a mészárossal kapcsolatban, akit Hasfelmetsző Jack fedőnéven emlegetnek. Utolsó reményük Abberline felügyelő, akit a helyi abszintgyártók amolyan Skála Kópé-kaliberű kabalafiguraként is csatasorba állíthatnának. Nem csoda hát, hogy az átszellemült rendőri erő telepatikus képességekkel rendelkezik. Helyzetét erősen megnehezíti azonban, hogy szerelembe talál esni a következő potenciális áldozattal.
 
kirsch
2012.04.17
|
From Hell
amerikai thriller, 121 perc, 2001
Az álmaiban a jövőt meglátó, és a leendő áldozatba beleszerető rendőr Hasfelmetsző Jack nyomában. Míves thriller kiváló színészekkel.
(4 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.