Szentendrei Teátrum és Nyár 2012

Szentendre, 2012. június 29. - augusztus 26.
Idén immár ötvenharmadik alkalommal rendezik meg a Szentendrei Teátrum és Nyár nevű szabadtéri kulturális programsorozatot, melynek keretében ebben az évben is a színielőadásoké a főszerep, de lesznek emellett dzsessz- és folkkoncertek...
...(Napra, Szalóki Ági, Bin-Jip, Borbély Műhely, Dresch Quartet, Kerekes Band, Holdviola stb.), gyerekprogramok, egyéni előadóestek (Udvaros Dorottya, Kulka János), a fesztivált pedig a hagyományokhoz hűen augusztus 24–25–26-án a Szentendre éjjel-nappal nyitva nevű háromnapos programkavalkád zárja. Az idei évadban négy színházi premierrel (Shakespeare: A vihar, Molière: A mizantróp, Lepsénynél még megvolt című kabaré, Giorgio Pianosa: Mert a mamának így jó) várják a közönséget, újdonságként pedig augusztusban csütörtökönként kortárs magyar írók műveiből tartanak felolvasószínházi esteket. 
 
firkász
2012.07.09
|


Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.