A másik lány
Horrorfilmes alaptétel: amennyiben egy család új otthonba költözik, garantálható, hogy valamelyik félnótás kölök előbb-utóbb karikás szemekkel kezd maga elé bámulni. Idővel pedig olyan elgyötörtté válik, mintha ötórányi Három kívánságot nézettek volna vele VHS-ről.

Azonban a mai napig futószalagon gyártják azokat a tökkelütött szülőket, akiket az sem izgat különösebben, hogy lepusztult házuk előző tulaja húskonzervbe darálta a nagyszülőket. Vagy éppen a kőművesek nagy ívben leszarták, hogy egy indiántemetőre építkeznek. 

Lássuk, melyik variációval állunk szemben: John James túl egy fájdalmas váláson, Dél-Karolina távoli vidékére, egy magányos farmra költözik a tinédzser lányával, Louisával és fiával, Sammel. Egyelőre asszony nélkül képzeli el a jövőjét, úgy érzi, ki kell hevernie a csalódást, melyet az előző házasságának széthullása okozott. A kamasz Louisa azonban nehezen viseli az elszigeteltséget, ráadásul egyre furcsábban kezd viselkedni, miközben a farmon is mind különösebb dolgok történnek. 

kirsch
2013.01.04