Forog az új Török Ferenc-film
Augusztus 27-től másfél hónapig forog Török Ferenc új filmje Senki szigete címmel. Az absztrakt és meseszerű szerelmi történet főszerepeiben Jakab Juli, Bánfalvi Eszter és Mohai Tamás láthatók, míg a további szerepekben…

Margitai Ági, Schell Judit, Stohl András és Thuróczy Szabolcs jelenik meg. A sodró lendületű mese mai fiatalokról szól, akik mániákusan keresik a boldogságot. A vagányan bájos szerelmi történet kiindulópontja egy vidékről szökött titokzatos menyasszony (Jakab Juli), egy taxisofőrlány (Bánfalvi Eszter) és egy kallódó kosárlabdás srác (Mohai Tamás) véletlen találkozása a nagyvárosban.

A cselekmény során nem a nagyváros változtatja meg az esküvőjéről szökött főhősnőt, hanem ő változtatja meg az egész nagyváros életét. Az összegabalyodó szerelmi szálakban és humorban bővelkedő love story mindhárom központi figurája másként próbál elszökni a valóságból és valóra váltani álmait. A budapesti forgatást követően a stáb a tengerparton veszi fel a film meglepőnek ígérkező záróakkordjait. Török Ferenc új rendezése a tervek szerint 2014. második felében kerül a hazai mozikba. 

(Magyar Nemzeti Filmalap)

2013.08.28