Minden nagyon jó lesz
Budapest, Átrium, 2020. április 15. 19:30
Zach Braff, amerikai színész, producer, rendező és szerző 2011-es darabja az életben elkövetett hibákról, gyökerekről és útkeresésről, reményről és társakról szól. Olyan emberekről, akik nem tartoznak a nyertesek közé, de nem is annyira vesztesek, mint ahogy azt magukról gondolják.

A 35 éves Charlie élete mélypontján van. Az Isten háta mögött akarja befejezni az életét, ám váratlanul, és leginkább hívatlanul érkező vendégei – egy véletlenül felbukkanó angol ingatlanügynök, a helyi tűzoltóparancsnok és egy New York-i lány – hatására kénytelen félbehagyni tervének megvalósítását. A négy egyedülálló ember hirtelen összezárva találja magát ebben a nyaralóban, ahol a hangulat nem éppen felhőtlen, a társas magány azonban nem várt kapcsolatokat és felfedezéseket teremt.

A gazdagon megfestett karakterek szellemessége a bennük rejlő félelmekkel és nárcizmusukkal társul, és mindebből könnyen pergő, eredeti helyzetek és párbeszédek születnek: a vádló önvizsgálat, a fekete humor és az újrakezdés lehetőségét kutató remény egyedi pillanatai.

Az előadás megtekintését 15 éven felülieknek ajánljuk!

2020.02.06