Érzéki csalódás
One Night at McCool's, Amerikai játékfilm, 88 perc, 2001
Jewel (Liv Tyler) egy csendes kis házat, kocsit akar, de azt nagyon, és egy szép magnót. Sok ez egy lánynak? Még szép, különösen a kazettofon!

Ja, nem, itt azt írják, hogy dehogy. A szent cél érdekében Jewel semmitől nem riad vissza, inkább az ujja köré csavar minden férfit, csak az a ház meglegyen. Randy (Matt Dillon), a helybéli bár pincére tökéletes alany, neki saját háza van. Egyszer zárás után hazafelé belefut egy gyönyörű lányba és egy ronda történetbe, azt’ már kész is a légyott. De kell ám még ehhez egy hatósági személy is, aki kitilthatja a házból gazdáját, hogy az a szexbombáé legyen. Ezt majd „Mindégjó” Goodman bácsi szavatolja. Ügyvéd is lesz, aki elintézi majd a formaságot, és messzire sem kell érte menni, ott van Randy unitesója (Paul Reiser). Jewelnek csak annyi a dolga, hogy igazi csinibabaként járjon a világban, csak persze nyitott szemmel, meg minden hájjal. És ő ezt meg is teszi.

Nekem mégis a Douglas gyerek tetszett a legjobban, aki ebben tényleg nagyon jó színész, most éppen komikus. Az a kinézet! Meg a bingóklub! Jó csepűrágók egy jó kis filmben (bár a végét jobban is kidolgozhatták volna), egy történet három szempontból elmesélve. Láttunk már ilyet, (sokan Tarantinót emlegetik, ami azért túlzás) semmi komoly, csak egy kis szórakozás a tévében. Ennek is örülni kell manapság a sok sorozat, és B-kategória (de szeretem!) között. Ajánlom ám!

háopépé
2007.08.30