Anya lett Salma Hayek
Első alkalommal életében lett édesanya Salma Hayek mexikói származású hollywoodi színésznő, miután életet adott egy kislánynak.

A Desperado, a Frida és a Las Bandidas sztárja és vőlegénye, Francois-Henri Pinault Valentina Paloma Pinault névre hallgató gyermeküket pénteken, Los Angelesben a Cedars-Sinai Medical Centerben ölelhették először magukhoz. A pár szóvivőjének közlése szerint „az anya és a gyermek jól érzik magukat”

Hayek szerelme, Pinault – akinek Valentina egyébként már a harmadik gyereke – üzletember, egy luxusárukat gyártó cég elnök vezérigazgatója, melyhez olyan divattervezők és designer márkák tartoznak, mint a Gucci, Yves Saint Laurent, Stella McCartney és a Balenciaga. 

Hogy a gyermekáldás után Pinault pontosan mikor fogja feleségül venni Hayeket, arról a lánykérés tényén kívül semmi egyebet nem lehet tudni – a pár ugyanis gondosan titkolja magánélete részleteit a nyilvánosság elől (korábban a baba érkezéséről sem lehetett részleteket tudni). 

Hayek színészi karrierjét mexikói szappanoperákban kezdte, majd 1991-ben költözött Hollywoodba. Nagy áttörést az 1995-ös Desperado jelentett karrierjében, melyben Antonio Banderas oldalán láthattuk. Legközelebb az Across the Universe című Julie Taymor-filmben, majd William H. Macy rendezésében, a Keep Coming Backben találkozhatunk vele, de jelenleg már egy 2009-es filmjén is dolgozik, amely La Banda címmel egy musical-vígjáték lesz. 

(wenn) 

2007.09.25