Még egy Szex és New York-film?
Egy film elkészültének számtalan feltétele van: személyi, pénzügyi, jogi és sok minden más. Az, hogy a Szex és New York (Sex and the City: The Movie, hazai bemutató: június 5.) mozifilm változatának lesz-e második része, immár egyetlen dolgon múlik: hogy Sarah Jessica Parker hatéves fia, James beleegyezik-e.

Az elsöprő sikerű angol és amerikai bemutató után a producerek és három színésznő (Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon) is kifejezte készségét a folytatásra, ám a negyedik sztár, éppen a főszereplő Sarah Jessica Parker még habozik. 

„Két éve kezdtünk bele a munkába, és abból egy év nagyon igénybe vett. Most egy ideig csak annyit akarok távol lenni otthonról, amennyiért James sem haragszik, aztán a többit majd meglátjuk. Szóval ha tudni akarják, lesz-e folytatás, kérdezzék meg a kisfiamat” – nyilatkozta egy tévéinterjúban a színésznő. 

A kis James édesapja egyébként a szintén színész Matthew Broderick (Meglesni és megszeretni, Godzilla, A stepfordi feleségek, Producerek), akivel Parker 1997. óta él boldog házasságban. 

IC Press
2008.06.06