Apa lett Matthew McConaughey
A hétfői napon nemcsak Nicole Kidman, hanem Matthew McConaughey és barátnője, Camila Alves brazil modell gyermeke is megszületett (igaz, jó pár órával később, az esti órákban). A kisfiú 3290 grammal jött a világra.

A Los Angelesben lezajlott szülésről annyit lehet még tudni, hogy a színész mindvégig kedvese mellett volt. A kicsi egyébként az első gyermek McConaughey és a modellkedés mellett táskatervezéssel is foglalkozó Alves életében. 

A nagy eseményt a sztár bátyja, Rooster is kommentálta, aki szerint McConaughey „nagyon jó apa lesz, mert igen türelmes ember”. Korábban az anya, Camila Alves úgy nyilatkozott, hogy a kicsi érkezése után visszavonul, mert a békés életet és a békés otthont mindennél fontosabbnak tartja. 

„Mindketten nagyon kimerültek, ugyanakkor mámorosak vagyunk, és nagyon örülönk annak, hogy létrehozhattuk a legnagyobb csodát a világon: gyerekünk született és családot alapítottunk. A nagy kaland (közösen felnevelni a kicsit) majd még ezután következik” – olvasható a Bolondok aranya sztárjának közleményében, amit az Ok! magazinnak adott. 

(est.hu összeállítás) 

2008.07.09