Jön az Intim fejlövés
Hamarosan a mozikba kerül az idei Filmszemlén nagy visszhangot kiváltott, a Simó Sándor elsőfilmes díjjal jutalmazott film, az Intim fejlövés, melyben olyan színészek nyújtanak nem mindennapi alakítást, mint Szabó Győző, Nagy-Kálózy Eszter vagy Nagy Zsolt.

Hamarosan a mozikba kerül az idei Filmszemlén nagy visszhangot kiváltott, a Simó Sándor elsőfilmes díjjal jutalmazott film, az Intim fejlövés, melyben olyan kiváló színészek nyújtanak nem mindennapi alakítást, mint Szabó Győző, Gáspár Kata, Nagy-Kálózy Eszter, Nagy Zsolt vagy Gáspár Tibor

Szajki Péter munkája egy film a szexualitásról és intimitásról, perverziókról és komplexusokról kendőzetlenül, őszintén, mégsem öncélúan. Az Intim fejlövés cselekménye egyetlen nap alatt játszódik. Négy érzelmileg teljesen összezavarodott, feldúlt férfi ugyanazon az estén, ugyanabban a night klubban néz kábult tekintettel maga elé, egymástól függetlenül. 

Mind a négyen nehéz napon vannak túl. Nem ismerik egymást, látszólag semmi közös nincs bennük, csupán annyi, hogy egy bárban kötöttek ki és hogy aznap mindannyian megtudtak valamit saját párkapcsolatukról és szexuális életükről. Egészen mást, mint addig hittek. 

Ákosnak például rosszul sült el egy neten megbeszélt randija, Gábor pedig másnap házasodna, de jövendőbelije egy nagy titkot tartogat. Míg Tomi még sosem volt nővel, pedig már 27 éves, addig Balázs rájön, hogy felesége a legjobb barátjával csalja… 

A filmet a nagyközönség június 4-től láthatja a mozikban. 

(Red Lemon Media) 

2009.05.14