Sötét zsaruk 3D-ben – Készül a Men in Black 3.
Will Smith újra J ügynök szerepébe bújik a Men in Black – Sötét zsaruk készülő, 2012. májusára ígért harmadik részében, melyet 3D-ben forgatnak majd. A stúidó Tommy Lee Jonesszal is tárgyalásokat folytat, hogy felvegye régi szerepét.

A Men in Black 3. sztorijával kapcsolatban még nem szivárogtak ki részletek, de az már biztos, hogy ismét Will Smith lesz az egyik főszereplő, aki újra Jay ügynök öltönyébe bújik, s a filmstúdió Tommy Lee Jonesszal is előrehaladott tárgyalásokat folytat K ügynök szerepéről. A készülő filmmel kapcsolatban Josh Brolin neve is felmerült, aki a fiatal K ügynökként tűnik majd fel a mozivásznon.

A Men in Black - Sötét zsarukat 1997-ben mutatták be a mozikban, a második rész premierje 2002-ben volt (Men in Black - Sötét zsaruk 2.), az előbbi 600 millió, utóbbi pedig 441 millió dolláros jegybevételt hozott a filmet készítő Columbia Stúdiónak.  

A Sony marketing igazgatója teljesen új 3D-s élményt ígér és bízik benne, hogy most is sikeres alkotás készül majd: „A harmadik rész elkészítéséhez összehívtuk az első két film alkotógárdáját, szóval nagyon izgatottan várjuk a végeredményt.”  

A filmet, akárcsak az előző két részt Barry Sonnenfeld rendezi majd, az excecutive producere Steven Spielberg lesz, s előreláthatóan 2012 tavaszán mutatják be Amerikában. 

(IMDb, filmshaft) 

2010.05.12