A szerelmes nagykövet
Szombathely, Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ, 2011. október 25. 19:00
Házhoz vinni a kultúrát, a színházi élményt – ez volt a célja Fogarassy Andrásnak a Fogi Színház–Budapesti Bulvárszínház alapítójának. A társulat az elmúlt tíz évben az országot járva, ötven darabot állított színpadra...

...a társadalom szélesebb rétegeihez juttatva el a színvonalas szórakozás lehetőségét. Változatos repertoárjukban éppúgy megtalálhatóak gyerekdarabok, mint zenés előadások és felnőtteknek szóló komédiák. A 2011–2012-es évadban újdonságuk az Operett gála, a Tiszta kabaré piszkos jó poénokkal, a Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal és Az ördög három aranyhajszála.

Október 25-én Szombathelyre, az MMIK-ba érkezik a társulat. Michael Parker kétrészes bohózatával, A szerelmes nagykövettel lépnek színpadra. 

Az USA londoni nagykövetségén egy nyugodtnak ígérkező hétvégén minden másként alakul, mint ahogy azt a nagykövet eltervezte. A villába vendégek érkeznek, köztük van Marian, a nagykövet barátnője, betoppan Debbie, a nagykövet lánya, a titkárnő, Faye, aki szintén úgy gondolja, hogy üres lesz a ház. A vidám, kissé pikáns, remek poénokkal teletűzdelt darab nagyszerű, őszi színházi kikapcsolódásnak ígérkezik. A szereposztás parádés: Straub Dezső (aki rendező is egyben), Gregor Bernadett, Nyertes Zsuzsa, Farkasházi Réka, Beleznay Endre és Böröndi Tamás játékát élvezhetjük. 

krizsu
2011.10.20