Videodrome
Max Renn, egy kis kábeltévé, a 83-as csatorna elnökeként kétségbeesetten próbál versenyben maradni a nagy tévétársaságok között. Csatornája programja ezért elsősorban az alantas szexuális ösztönökre épít, de úgy látszik ez sem elég ahhoz, hogy az állomás sikeres legyen. Miközben kutat egy olyan program után, amely kihúzhatná a társaságot a kátyúból, véletlenül rábukkan egy kalózfrekvencián sugárzó ismeretlen adóra, a Videodrome-ra, ahol hipnotikus hatású, borzalmas képsorok peregnek le a szeme előtt. A Videodrome műsorán látszólag valódi felvételek peregnek szadista erőszakról és perverz gyilkosságokról. Max nyomozni kezd a Videodrome forrása után, abban a reményben, hogy megszerezheti a csatornája számára a sokat ígérő programot. Hamarosan azonban kiderül, hogy a Videodrome műsorát egy vallási szervezet vezetője sugározza milliók otthonába, a hagyományos tévéműsorok közé vegyítve, a tudatalatti ösztönöket megcélozva. Max pedig lassanként szintén a Videodrome áldozatának tekintheti magát. Függővé válik, és elveszíti a realitásérzékét. Összemosódik tudatában a fikció és a valóság...

Videodrome
amerikai-kanadai horror, 87 perc, 1983
A Videodrome egy tv-műsor, ami a szó szoros értelmében tönkreteszi az agyadat. Testté váló tévékészülék, fegyverré váló test - hátborzongató médiarettenet.
Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.