A kígyóistennő bolygója

olvasói
(0)
„Két űrhajós, Wade és Carpenter egy rozzant űrhajóval keresik az Antares nevű kolóniát, akikkel csaknem ezer éve megszűnt minden kapcsolat. Mielőtt azonban a kereső jelentést tudna küldeni, bekerülnek az Antares vonzásába, és lezuhannak.
Miután kétségbeesetten magukhoz térnek, egy kisfiú tűnik fel, aki elvezeti őket egy templomba, ahol meghökkentő dolognak lesznek tanúi. Antares úrnői ugyanis veszélyes amazonok, akik a férfiakat rabszolgaként tartják, és egy bányában dolgoztatják őket. A gyönyörű királynő, Sumuru a királynőjük, aki nem olyan kőszívű mint riválisa, Taxan. Erről tesz újra tanúbizonyságot, amikor - a náluk szokásos módon - egy kisfiút akarnak az óriáskígyó-anyának áldozni, de ő védelmébe veszi úgy, ahogy a két utazót is. Wade és Carpenter megpróbálják meggyőzni az amazonokat, hogy nem a kígyó a felelős a földrengésekért, és hogy végleg le kell tenniük az ennek elhárításáért hozott áldozatokról.”  
 
Kivételesen szóról szóra átvettem a csatorna tartalom ismertetőjét, mert szerintem ez így kerek, ahogyan leírva vagyon. Aki végig tudta olvasni - arra nem is gondolok, hogy vinnyogó röhögés nélkül - rájöhetett, hogy megalázóan rossz filmet gondoltak itt nekünk főműsoridőben, ami tulajdonképpen sok szórakozásra adhat lehetőséget, csak figyelmesen kell majd szemlélődni, és néha fogni a gyomrot szégyenünkben, amit más alkotása felett érzünk, de jó segédeszközökkel minden megoldható! Nagyon is ajánlom, bruhahaha!! 
 
háopépé
2005.06.17
|
Sumuru
angol-dél-afrikai kalandfilm, 90 perc, 2003
Rendező:

Darrell RoodtIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.