Ha a férfi igazán szeret

est.hu:
6/10
|
olvasói
9/10 (2)
Nem, kérem, szó sincs Danielle Steel adaptációról, bár a sztoriban fellelhetők közös vonások a hajcsavaros családanyákra specializálódott írónő munkásságával. Sőt, a szóban forgó filmet voltaképpen leginkább nekik ajánlanánk.
Persze kizárólag abban az esetben, ha az épkézláb cselekménnyel bíró történetek helyett sokkal inkább preferálják, ha az érzelmi dilemmában vergődő szereplők arcát bámulhatják nagytotálban. Itt ugyanis előbbinek se híre, se hamva. 
 
Alice és Michael Green mintaszerű házasságban élnek. Ám a romantikus felszín mögött ott lapul Alice szörnyű titka, amelyet nem csak családtagjai, hanem saját maga elől is rejteget. Ez a titok, mint egy időzített bomba, egyik pillanatról a másikra válságba sodorja Alice és Michael harmonikus házasságát, fenekestül felforgatja addigi életüket. De a családtagok egymás iránt érzett szeretete, elkötelezettsége és mindannyiuk lelkiereje lehetővé teszi, hogy a nagy robbanás után újra összeszedjék az apróra tört cserepeket és megpróbáljanak közösen szembenézni Alice problémájával. 
kirsch
2010.04.18
|
When a Man Loves a Woman
amerikai filmdráma, 126 perc, 1994
Rendező:

Luis Mandoki

(8 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.