Lökött örökösök

est.hu:
6/10
|
olvasói
7/10 (1)
Bármennyire is elfogultak vagyunk a Monty Python csoport tagjai iránt, kijelenthetjük, hogy a tagok – Terry Gilliamet és megboldogult Graham Chapmant leszámítva – többször adták nevüket önnön kvalitásaikhoz méltatlan vígjátékokhoz.
Na, nem mintha a Lökött Örökösökkel különösebb probléma lenne, tény azonban, hogy ezúttal inkább csak inkább megmosolyogtató alkotással állunk szemben. Ez többnyire azért kínos, mert a forgatókönyv bizonyos Eric Idle szellemi kincsestárából származik. 
 
A Bournemouth hercegi családot évek óta átok sújtja. Folyamatosan botrányokat okoznak és a család állandó nevetség tárgya. A tizenegyedik herceg feleségével tovább erősíti a Bournemouth-ok rossz reputációját, a házaspár véletlenül egy étteremben felejti legkisebb gyermekét. Amikor visszatérnek a csecsemőért, egy másik gyermeket találnak a helyszínen. Az igazi herceget egy szegény pakisztáni család veszi magához. Évekkel később, a Tommy Patel nevet viselő ifjú ráébred igazi származására és kiderül, hogy a hercegi család hatalmas vagyonának jogos örököse. Ám előtte be kell bizonyítania, hogy ő tényleg Bournemouth-leszármazott. 
kirsch
2009.11.25
|
Splitting Heirs
angol vígjáték, 87 perc, 1993
Rendező:

Robert Young

Színész:

Eric Idle
(Tommy Butterfly Rainbow Peace Patel)

Catherine Zeta-Jones
(Kitty)

Barbara Hershey
(Lucinda)

John Cleese
(Raoul P. Shadgrind)

Sadie Frost
(Angela)

Rick Moranis
(Henry Bullock)

Eric Sykes
(Jobson)

Stratford Johns
(Butler)

Brenda Bruce
(Mrs. Bullock)

(8 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.