Kutyám, Jerry Lee 3.

est.hu:
5/10
|
olvasói
9/10 (6)
Lányos zavaromban – a Vissza a jövőbe és a hasonszőrű obligát alapműveket leszámítva - aligha tudnék említeni videókorszakos slágerfilmet, melynek második folytatása bárminemű pozitív hozadékkal bírt volna.
Dacára annak, hogy a Kutyám, Jerry Lee esetében már a második epizód is komoly elégedetlenségre adott okot, az alkotók úgy döntöttek, hogy ezúttal is a kamera elé tuszkolják a Jerry Lee névre hallgató eb további harminckét dublőrjét. A végeredmény ebből kifolyólag semmiben nem különbözik elődjétől: tökeitől megfosztott, burleszkbe hajló akciójelenetek, továbbá egy jó adag ripacskodás. 
 
Dooley nyomozót már csupán pár óra választja el az nyugdíjazástól, amikor belefut egy fegyveres rablásba egy számítógépes cégnél. Hirtelen azon veszi észre magát, hogy kollégái gyanúsítják, majd nyugdíját is befagyasztják. Kénytelen-kelletlen tehát az igazi elkövetők nyomába ered. 
kirsch
2009.08.05
|
K-9: P.I.
amerikai akcióvígjáték, 95 perc, 2002
Színész:

James Belushi
(Mike Dooley)

Gary Basaraba
(Pete Timmons)

Kim Huffman
(Laura Fields)

Jody Racicot
(Maurice)

Christopher Shyer
(Charles Thyer)

Blu Mankuma
(Thomas kapitány)

Duncan Fraser
(Frankie)

Jay Brazeau
(Dr. Tilley)

Sarah Carter
(Babe)

(8 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.