Két és fél kém

olvasói
9/10 (6)
Ez jó kis film, emlékszem. Valahogy ez a Kathleen örökké verekszik a filmjeiben, biztosan ütős csaj lehet. Jane Blue (ő) és férje (Dennis Quaid, általában főcowboy) , az ugyancsak szuperkém, Jeff egy különösen izzasztó helyzetben, egy izgalmas lövöldözés kellős közepén szerettek egymásba, és hamarosan úgy döntöttek, hogy nincs több hősködés, letelepszenek, és családot alapítanak.
Bármilyen furcsa, így is lesz, de ahogyan a Kémkölykök szülei, úgy ők sem férnek a bőrükbe. Bár mindkettőjük életét kitölti a kisbabájukról való gondoskodás és a gondtalan semmittevés, békés, New Orleans-i otthonukban, az igazi profi sohasem tagadhatja meg a hivatását.
 
Nem csoda, hogy amikor volt főnökük arra kéri őket, hogy szakítsák meg kicsit a dajkaságot, és segítsenek egy nemzetközi gengszterbanda felszámolásában, valamint egy eltűnt fegyverszállítmány felkutatásában, a Blue család felkerekedik, és immáron hármasban pofozza igazságosra a rossz fiúk buci arcát. Akárcsak a Smaragd románcában, vidámság keverve egy kis akcióval. Papa, mama, és a gyerek is szereti. 
 
háopépé
2006.12.18
|
Undercover Blues
amerikai krimivígjáték, 90 perc, 1993
Rendező:

Herbert RossFilmek a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.