A hálózat csapdájában

est.hu:
9/10
|
olvasói
9/10 (30)
Talán nem a thrillerek királya, ám tény, hogy piszkosul addiktív alkotás. Legalábbis ezen sorok írója annak dacára is képes végignézni, hogy szinte betéve tudja a dialógusokat, ugyanakkor általában néminemű fenntartásokkal is viseltetik Sandra Bullock munkásságával kapcsolatban.
A hálózat csapdájában
A hálózat csapdájában
Angela Bennett, a csinos, szakmájában sikeres nő egy nap arra ébred, hogy kirabolták. De nem csupán a pénzét vették el, hanem mindenét. Nincs többé neve, otthona, állása, személyisége: teljesen kitörölték a központi adatbankból. Az egyetlen, aki igazolhatná személyazonosságát, nem más, mint anyja, ám a tisztességben megőrült hölgy szellemi kapacitása egy pár kockás mamuszéval vetekszik.
 
Angela tehát csapdába került és egyedül kell kiverekednie belőle. Akivel érintkezésbe lép, meghal, vagy őt akarja megölni. Ha újra élni akar, a komputerrendszerek bonyolult szövevényében meg kell találnia azt az embert, aki az utasításokat adja. Ám a szálak a legmagasabb körökbe vezetnek.
kirsch
2009.08.24
|
The Net
amerikai akciófilm, 114 perc, 1995
Rendező:

Irwin Winkler

Színész:

Sandra Bullock
(Angela Bennett)

Jeremy Northam
(Jack Devlin)

Dennis Miller
(Dr. Alan Champion)

Wendy Gazelle
(Ruth Marx)

Diane Baker
(Mrs. Bennett)

Ken Howard
(Michael Bergstrom)

Ray Mckinnon
(Dale Hessman)

Robert Gossett
(Ben Phillips)

Tony Perez
(mexikói orvos)

(7 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Szo
28
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Szo
28
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.