A báránysültek hallgatnak

est.hu:
4/10
|
olvasói
(0)
Bár napjainkra a B-vonalas paródiafilmek majdnem csak teljesen kihaltak, a műfaj a 90-es évek elején virágkorát élte. Gondoljunk csak a Végzetes ösztön vagy a 9 és fél nindzsa című rettenetekre, melyeket az regionális kábeltévék előszeretettel tűztek műsorukra egy tetőcserép reklám és egy baba-mama torna között.
Nos, a Báránysültek hallgatnak is ebből a korból való. És bár anno hisztérikusan vihorásztam rajta, mostanság valószínűleg csak akkor tudna nevetésre ingerelni, ha ajtófélfát lakkoznának a közelben, netalántán a Ladánybene 27 tagjai ugranának fel előtte egy laza csevejre. Annál is inkább, mert egy Billy Zane főszereplésével készült produkción elvből nem vagyok hajlandó jól szórakozni.
 
Emberünk egyébiránt egy zöldfülű FBI ügynököt alakít, aki egy bomlott elméjű gyilkos nyomában jár elég sokkal lemaradva. A nyomozásban a pszichiátriai intézetben őrzött pszichopata segédkezik neki, melynek köszönhetően hamarosan egy nimfomán írónővel és egy őrült moteltulajdonossal bővül a gyanúsítottak köre. Ám ebből viszont nem lesz új Csupasz pisztoly.
kirsch
2009.09.30
|
Il silenzio dei prosciutti
amerikai-olasz vígjáték, 81 perc, 1994
Rendező:

Ezio Greggio

(8 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.