Harley Davidson és a Marlboro Man

olvasói
9/10 (17)
Hát ez „szeretem” film! Amolyan kalandos, akciós, vicces meg aranyos, és közben meg kemény csávók játszanak benne. Amolyan Tango és Cash. Harley Davidson lesz a Mickey gyerek, amolyan vérbeli motoros csávó, bőrcuccban, fülbevalóval, meg belevaló sebhellyel.
Marlboro Manként Don Johnsont ismerhetjük fel, aki kivételesen jó filmben játszik, és azóta sem. Ő meg olyan cowboy-féle, rendesen csizmában, meg kalappal, csak a lovat cserélte motorra. Van még egy böszme nagy barátjuk is, meg lesz Tia Carrere is. A gonosz oldalt - mondhatni, szokás szerint - a rosszarcú Baldwin-család egyik tagja képezi, aki hosszú, páncélos Mátrix-kabátban lődözi a skulót megfáradt barátainkra.
 
Az történik ugyanis, hogy Mickey, meg Don megneszelik, hogy törzshelyüknek nemsokára búcsút mondhatnak, mert a hitelező bank komoly terhet ró a bárra, csak azért, hogy tönkretegyék a tulajt. A két kemény fickó úgy dönt, hogy kirabolják a bank egyik pénzszállítmányát, hogy abból a pénzből fizethesse ki a bár a tartozást. A megtámadott páncélkocsiban azonban nem pénzt, hanem kábítószert találnak, ezért a rendőrség helyett a korrupt bankvezetés kegyetlen bérgyilkosai indulnak a nyomukba, élükön a Baldwin-csemetével. Nem mondom el, ki fog nyerni, de nevetni is fogunk! 
 
háopépé
2007.01.05
|
Harley Davidson and the Marlboro Man
amerikai akciófilm, 98 perc, 1991
Rendező:

Simon Wincer

Színész:

Mickey Rourke
(Harley Davidson)

Don Johnson
(Marlboro)

Tia Carrere
(Kimiko)

Daniel Baldwin
(Alexander)

Vanessa Williams
(Lulu Daniels)

Tom Sizemore
(Chance Wilder)

Kelly Hu
(Suzie)

Chelsea Field
(Virginia Slim)

Giancarlo Esposito
(Jimmy Jiles)

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Szo
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Szo
3
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.