Utolsó utazás

est.hu:
4/10
|
olvasói
3/10 (4)
Van ezen a napon egy horror-házas film is, de mivel olyant már kedden is ajánlottam, egyértelmű volt, hogy Ice-T és Erika mellett teszem le a voksomat.
Annál is inkább, mert történelmi csemegével indul a film, ami nekem nagy kedvencem. A Britannica gőzöst felújítva ismét vízre bocsátják, ami csak azért furcsa számomra, mert úgy tudtam, hogy a németek konkrétan elsüllyesztették. Nem baj, most mégis visszatér, hogy jómódú utasaival átkeljen az Atlanti-óceánon, és közben jópofa szórakozást nyújtson nekünk is. Közben egy okosságot is megtudunk a hivatalos ajánlóból, mégpedig azt, hogy „ám ahol feltűnik a pénz, feltűnnek azok is, akik bármire képesek, hogy azt elvegyék.” Így történhet meg az, hogy amint a hajó nyílt vizekre ér, hidegvérű bűnözők veszik át az irányítást, és túszul ejtik az utasokat. De nem ám viccelnek! Ha követeléseiket nem teljesítik időben, elsüllyesztik a hajót az utasokkal együtt, punktum.
 
Csak egy gazdag - és dúskeblű - hölgy testőrének sikerül kibújnia az ellenőrzésük alól, aki mindent meg is tesz, hogy megállítsa a banditákat, és megmentse az utasokat. Remélem ez az Ice lesz, mert ha nem, ő lesz a rettegett bandita. A pánik akkor tör ki, amikor egy bomba egy lövöldözés közben felrobban, és a hajót jeges víz kezdi elárasztani, csak, mint volt az a valóságban. Utána próbáltam nézni a filmnek, de mértékadó, szakmai oldalak még a tartalmát sem közlik... egyre izgalmasabb!
háopépé
2007.08.10
|
Final Voyage
amerikai akciófilm, 95 perc, 1999
Rendező:

Jim WynorskiFilmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.