Beverly Hills-i nindzsa

est.hu:
5/10
|
olvasói
8/10 (32)
Igazából másik filmet ajánlottam volna, de erre jobban emlékszem, és helyenként tényleg vicces is, amit meg kell becsülni a vígjátékiparban, főleg, ha az ember már több mint ezerkilencvenhárom sorstársat nézett meg egyetlen arcizom megrándulása nélkül.
Az árva Haruról (Chris Farley), akit a tenger vetett ki a japán partokra, megtalálói azt hiszik, hogy ő a nindzsa-legendákban megjövendölt nagymester. Haru ugyan kedves és törekvő fiú, de roppant dagadt, és evvel együtt eléggé szerencsétlen is. Bár, ahogy vesszük, hiszen megéri a felnőttkort.
 
Mestere mégis hisz benne, és amikor elérkezik a nagy lehetőség, őt bízza meg, hogy egy Beverly Hills-i szépségnek nindzsai védelmet nyújtson. Nindzsásat. Ezt is aláhúzta! Szóval, ennyi. A gömb alakú nindzsa és titkos segítője – akire az életbentartásához van szükség – Amerikába mennek, hogy a saját módszereikkel álljanak helyt a gonosz ellen. Ez önmaga lesz a vicc, illetve a dagi küzdéstechnikája. Mondom, lehet rajta nevetni.
háopépé
2008.02.08
|
Beverly Hills Ninja
amerikai akcióvígjáték, 88 perc, 1997
Rendező:

Dennis Dugan

Színész:

Chris Farley
(Haru)

Nicollette Sheridan
(Allison Page)

Chris Rock
(Joey)

Soon-Tek Oh
(Sensei)

Nathaniel Parker
(Martin Tanley)

Curtis Blanck
(Billy)

(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.