Bűntény a támaszponton

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (14)
Mivel a szóban forgó film beazonosítása eleinte problémát okozott, bennem élt a félsz, miszerint a következő másfél órában a válogatott stressztesztekkel üzérkedő bohóctanoda második számú reklámarcával kell szembesülnöm. Végül a stáblista felvilágosított, hogy ez a produkció nem azonos a Tábornok lánya című művel.
A történet mellesleg kísértetiesen hasonló, ám Travolta helyett Sir Connery militáris jellegű kutatómunkáját kísérhetjük figyelemmel. Caldwell alezredes és Jay Austin rendőrnyomozó a legkevésbé sem kedvelik egymást, Caldwell ugyanis néhány évvel korábban kulcsszerepet vállalt abban, hogy Austint kiebrudalják a katonai rendőrségtől.
 
Most azonban a két ellenlábas kénytelen összefogni, hogy a végére járjanak egy brutális gyilkosságnak, mely a Presidio katonai támaszponton történt. A helyzetet súlyosbítandó, Austin nyomozó hirtelen szenvedélyesen érdeklődni kezd egy dekoratív fiatal nő iránt, aki történetesen Caldwell alezredes lánya.
kirsch
2009.10.22
|
The Presidio
amerikai akcióthriller, 97 perc, 1988
Rendező:

Peter Hyams

Színész:

Sean Connery
(Alan Caldwell)

Meg Ryan
(Donna Caldwell)

Mark Harmon
(Jay Austin)

Jack Warden
(Ross Maclure)

Mark Blum
(Arthur Peale)

Don Calfa
(Howard Buckely)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.