Ámokfutam

est.hu:
6/10
|
olvasói
6/10 (1)
Ha két zsaru zsigerből utálja egymást, hétszentség, hogy előbb-utóbb társak lesznek. Ha pedig két szőkésről ábrándozó sittessel ugyanez a helyzet, borítékolható, hogy összebilincselve kényszerülnek menekülni az őket hajszoló smasszerek elől.
Persze egy sablonos alapszituációból sem lehetetlen egyéni produkciót alkotni. Nos, ha az alkotók próbálkoztak is ilyesmivel, határozottan állíthatjuk, hogy nem jártak sikerrel. Egyszeri megtekintésre azonban határozottan alkalmas a mű. 
 
Piper és Dodge utálják egymást. Összeláncolva szöknek meg a sittről, és kénytelenek együtt menekülni az FBI elől. Dodge kétségbeesésében elárulja, hogy 25 millió elsikkasztott dollár vár rá valahol. A gond csak az, hogy a pénzre és egy lemezre korábbi gazdája, a kubai maffiafőnök is igényt tart, aki bérgyilkosokat szabadít rájuk. A két börtöntöltelék hamarosan megtapasztalja, milyen is az a szabadság, minden pillanat új izgalmat, halálos veszélyt, szökést és üldözést hoz. Végül még egy szép nő is színre lép, aki újra keveri a lapokat. 
kirsch
2011.03.16
|
Fled
amerikai akciófilm, 105 perc, 1996
Rendező:

Kevin HooksIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.