Dr. T és a nők

est.hu:
7/10
|
olvasói
6/10 (11)
Richard Gere az elsővonalas hollywoodi filmek Eric Robertse. Voltaképpen képes lenne jó színészi teljesítményre, csak éppen a legtöbb esetben mérhetetlenül kacat művekben kap szerepet. Egyébiránt a szóban forgó filmtől - már csak műfajánál fogva - is hajlamos lennék idegenkedni, most azonban egy Robert Altman nevezetű tényező gondoskodott a minőségről.
Dr. T. a világ legboldogabb embere: éjjel-nappal nők veszik körül. Ő Dallas leggazdagabb asszonyainak nőgyógyásza, páciensei és nővérkéi egyaránt rajonganak érte. Mindemellett felesége, lányai, sógornője és unokahúgai is imádják. Azt hiszi, már mindent tud a nőkről, tehát mindent tud a világról.
 
Egy napon azonban minden megváltozik körülötte, eléri a keserű megvilágosodás, és rádöbben, hogy mindeddig képtelen volt megfejteni a női lélek rejtelmeit. Miközben lassan minden tönkre megy körülötte, azt is megtanulja, hogy a nők szeretete, bizalma és rajongása csak látszat. Bájos felesége megőrül, később válni akar, legmegbízhatóbb főnővére szintén elveszti az eszét, és férjhez szeretne menni hozzá…
kirsch
2009.09.02
|
Dr T and the Women
amerikai-német romantikus vígjáték, 122 perc, 2000
Rendező:

Robert Altman

(2 kép)


Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.