Születés

est.hu:
8/10
|
olvasói
(0)
Egy esti házimozizás során igazán szórakoztató dolog megjósolni, hogy percre pontosan mikor hangzik el egy „hol tanult így meg verekedni?” vagy egy „együtt játszottunk a gimis focicsapatban mondat.” Azonban jóból is megárt a sok.
Végre egy olyan filmalkotásnak lehetünk szemtanúi, melynek fordulatait talán még maguk az alkotók sem tudták volna pontosan előrevetíteni. Ám történt mindez anélkül, hogy David Lynch módra átvetődtek volna a ló túloldalára, és a forgatókönyvíró a korai stádiumban lévő Alzheimer-kór tüneteit produkálta volna. 
 
Tíz évvel első férje halálát követően Anna ismét házasodni készül, mikor feltűnik egy különös, sápadt arcú kisfiú, s azt állítja, hogy ő Anna előző férjének reinkarnációja. A tíz éves gyermek képes felidézni a nő házas életének legintimebb részleteit, Anna pedig teljesen elbizonytalanodik: elméje képtelen elfogadni a lehetetlent, ám szíve mélyén már szembesült az igazsággal, bármennyire félelmetes is. 
kirsch
2009.12.09
|
Birth
amerikai romantikus filmdráma, 100 perc, 2004
A férjét tíz éve elveszített nő ismét házasodni készül, amikor feltűnik egy kisfiú, és azt állítja, hogy néhai férje reinkarnációja. Merész dráma kádjelenettel!
Rendező:

Jonathan Glazer

(7 kép)


Filmek a TV-ben
H
3
K
4
Sze
5
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
3
K
4
Sze
5
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.