A másik anya

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Főműsoridő ide vagy oda, túl nagy elvárásokat ne támasszunk a szóban forgó mű iránt. Nem több ez ugyanis, mint női magazin-kompatibilis filmdráma, melynek hatására a család kollektíven hagyja el a tévé közelét. Egy valakit leszámítva.
Ő pedig természetesen nem más, mint az ötven pluszos családanya, akit fikarcnyit sem érdekel, hogy a stáblistában kizárólag ismeretlen vagy lejárt szavatosságú nevek szerepelnek. Könnyeket akar, drámát, ármányt, minimális feszültséget. És ettől a filmtől garantáltan megkapja. 
 
Janine Nielssen életében egymást követik a csapások. Először szeretett élettársát, Sandyt veszíti el egy súlyos betegség miatt, majd a bíróság a közösen nevelt kislányt Sandy szüleinek, a nagyszülőknek ítéli, miután az államban érvényes törvény szerint homoszexuális személy nem adoptálhat. Janine kétségbeesésében Terry Harrisonhoz, Florida állam legsikeresebb ügyvédjéhez fordul segítségért, akinek az állam legkonzervatívabb bíróját kell meggyőznie. 
kirsch
2011.08.22
|
What Makes a Family
amerikai filmdráma, 87 perc, 2001
(6 kép)


Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.