Játékszerek

olvasói
10/10 (1)
Leslie (Robin Williams) és Elzászka (Joan Cusack), a multimilliomos játékgyáros két imádott, de felnőni képtelen gyermeke apjuk halála után nagybátyjuk, Leland (Michael Gambon) gyámsága alá kerül.
A háborút megjárt tábornok nemcsak a fiúk nevelését, de a cég irányítását is átveszi, és a gyártósorok a plüssállatok és más ártalmatlan játékok helyett hamarosan műanyag puskák és távirányítható tankok tömegét ontják. A mesebeli játékvilágot megmérgezi az erőszak, megkezdődik a játékok csatája, amelyben a békeszerető babákat és mackókat súlyos vereség fenyegeti. A nagybácsi azonban arra nem számított, hogy a kialakult hadiállapotban Leslie-nek és Elzászkának is lesz néhány leleményes hadicsele.
 
A többek között az Esőember és a Jó reggelt, Vietnam! Oscar-díjas rendezője, Barry Levinson Berlinben Arany Medve-jelölést kapott ezért a filmjéért, a jelmez- és látványtervezőket pedig 1993-ban Oscarra jelölték.

2008.12.29
|
Toys
amerikai vígjáték, 118 perc, 1992
Rendező:

Barry Levinson

(11 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.