Bérgyilkos ösztön

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Christopher Lambertet akkor láttam utoljára a képernyőn, mikor Scooteres frizurával barbárokat darált lóháton Bravo Hits-es dancefloor zenére. Abban a pillanatban rá is telefonáltam a dealeremre, hogy nyugodtan visszafordulhat.
Ezúttal némileg prózaibb szerepben láthatjuk a levitézlett hegylakót, aki ezúttal terroristák nyomában lohol. Ez már csak azért sem meglepő, mert John Glen rendező megannyi James Bond epizód elkészítésében részt vett. 
 
Az izraeli titkosszolgálat, a Moszad különleges osztagát felfüggesztik egy rosszul sikerült akció után. A terrorista Amar Kamil ártalmatlanítása megtörtént, de nagy veszteségek árán. Tony, az osztag vezére kényszerszabadsága közepette újra átgondolja a történteket és rájön, hogy mégsem az igazi Amar lehetett a megölt terrorista. Miután az osztag egy másik tagját rejtélyes körülmények között meggyilkolják, Tony gyanúja beigazolódik. A kormánytól azonban nem várhatnak segítséget, az osztag létét letagadják, így hát csak magukra számíthatnak a még életben maradottak. 
kirsch
2010.06.15
|
The Point Men
angol-francia-luxemburgi akciófilm, 100 perc, 2001
Rendező:

John Glen

Színész:

Christopher Lambert
(Tony Eckhardt)

Kerry Fox
(Maddy Hope)

Vincent Regan
(Amar Kamil)

Maryam d'Abo
(Francie Koln)

Cal Macaninch
(Horst)

(6 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.