Fantom az éjszakában

olvasói
6/10 (5)
Stallonénak egészen jó kis neve van ebben a filmben, valamilyen Szilva. Ő és jó barátja egész kis kemény rendőrök New Yorkban, rendesen faggatnak, futkosnak és lődöznek is, mikor egy szép napon mindkettejüket áthelyezik egy anti-terrorista egységhez.
Forrás: Viasat
Forrás: Viasat
Én ezt előléptetésnek venném, de ők nem olyan vidámak. Az egység angol vezetője azt gyanítja, hogy a városba érkezett egy igen veszélyes terrorista. Igaza lesz, Rutger Hauer tényleg megérkezik, és köszönésképpen egyből felrobbant egy áruházat, ha jól emlékszem. Bár DaSilva ettől sem lesz lelkesebb, nincs mit tenni, versenyt kell futni az idővel, meg Rutger-rel/ral, ami nem egyszerű dolog, emlékeim szerint egy ilyen futkosás során négus barátját nyakon is szúrják.
 
Ha nem ebben a filmben van, akkor egy másikban, de tuti Stallonésban. Miután jól megkergették a rakoncátlan terroristát, személyessé válik az ügyük, aminek sok ártatlan ihatja meg a levét. No, pre-Rambó akkor leereszkedik egy helikopteren, de ezzel még nem lesz vége, többet nem árulok el. 
 
háopépé
2007.02.09
|
Nighthawks
amerikai akciófilm, 99 perc, 1981
Rendező:

Bruce Malmuth

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.