Hanta Boy

est.hu:
8/10
|
olvasói
9/10 (4)
Egy normális világban az Amnesty International külön munkacsoportot hozott volna létre a hazai bravúr-címfordítások visszaszorítására, (pl.: Doktor zsiványok, Sztárom a párom) ezúttal viszont telitalálattal van dolgunk.
Mint ahogy maga a film is telitalálat azok számára is, akik nem szenvednek túl látványosan Jim Carrey – egyébként szerintünk imádnivaló – ripacskodásától. Mert abból itt kijut annyi, hogy egy magyar kabarészínész is kénytelen lenne púpjában felhalmozni.  
 
Fletcher Reede a legrosszabb fajta ügyvéd, akinek életformája a hazugság, és még akkor sem mond igazat, amikor álmodik. Kissé elhanyagolt kisfia születésnapján azt kívánja, hogy apja egy napig ne tudjon hazudni. Kérése teljesül, Fletcher attól a pillanattól kezdve könyörtelenül és megállíthatatlanul őszinte. A baj csak az, hogy aznap egy rendkívül fontos tárgyaláson kéne arcátlanul hazudnia, hogy megnyerje az ügyet. 
kirsch
2010.06.11
|
Liar Liar
amerikai vígjáték, 86 perc, 1997
Rendező:

Tom Shadyac

Színész:

Jim Carrey
(Fletcher Reede)

Cary Elwes
(Jerry)

Jennifer Tilly
(Samantha Cole)

Justin Cooper
(Max Reede)

Maura Tierney
(Audrey Reede)

Amanda Donohoe
(Miranda)

Jason Bernard
(Marshall Stevens)

Swoosie Kurtz
(Dana Appleton)

Mitch Ryan
(Mr. Allan)

(12 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.