Zűr az űrben

olvasói
9/10 (20)
Na, ezt teljesen elolvastam, és bár eddig azt gondoltam, már láttam valamiféle hasonló elnevezésű mozit, teljesen elbizonytalanodtam. Elsőként egy csomóan, vagy ketten önmagukat játsszák a filmben, ami több mint érdekes, csak nem emlékszem rá.
DeVito is játszik benne, csak biztosan nem fért ki, ezért elmondom. Ja, és ne feledkezzünk meg a rajzfilmfigurákról! A Bugsék azok. Bugs és kísérete bajba kerül, amikor szembeszáll a Földre érkezett apró kis űrlényekkel. Hát ezt meghiszem, szerintem én sem lennék valami Björn Borg hasonló helyzetben, bár a sörmeghívással mindig jól kivágom magam az ilyen szitukból. A nerdluckokat a főnökük, Swackhammer küldte, mégpedig azért, hogy az ő szórakoztatására elrabolják Bugs Bunny kíséretének tagjait. Hát, a főnök már a neve alapján is macerás fickó lehet, nem egyszerű eset.
 
Bugs nem tétovázik: azonnal kosármeccsre hívja az idegeneket azzal, hogyha vereséget szenvednek, mindannyian ott maradnak a Földön, ám az űrlények győzelme esetén mindannyian Swackhammer kezébe adják magukat. Az idegenek azonnal elfogadják Bugs ajánlatát. Túlságosan is gyorsan, ami biztosan huncutságot rejt magában, de nem véletlenül szerepelhet a Jordán nevű játékos, aki majd megvédi bolygónkat, legalább is nagyon remélem, mert akkor még egy sörre jó lehetek Swackhammer „embereinél”. Amúgy biztosan nem láttam, mert irtózok a beszélő rajzcsávóktól, még ha nyulak is. 
 
 
háopépé
2007.02.16
|
Space Jam
amerikai vígjáték, 87 perc, 1996
Rendező:

Joe Pytka

Színész:

Michael Jordan
(önmaga)

Wayne Knight
(Stan Podolak)

Bill Murray
(Bill Murray)

Eric Gordon
(Marcus Jordan)

Theresa Randle
(Juanita Jordan)

Penny Bae Bridges
(Jasmine Jordan)

Thom Barry
(James Jordan)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.