Félelmetes folyó

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Dogmatikus filmes igazság: ha egy kisváros közelében folyó található, abból záros határidőn belül kihalásznak egy hullát. Ugyanakkor pillanatokon belül felbukkan egy nyakas nyomozó vagy egy baromságokat álmodó FBI-ügynök.
Mivel ezúttal Tuskó Lady, a táncos lábú törpe és a hasonló karakterek hiánycikknek minősülnek, maradnak a hétköznapi és prózai thriller-manírok. 
 
A folyó egy elit-iskola diákjának holttestét sodorja partra. Az ügy kivizsgálásával Abel Grey nyomozót bízzák meg. Úgy tűnik, hamar pont kerül a jegyzőkönyv végére, a jelek ugyanis öngyilkosságra utalnak, és a botránytól tartó iskola vezetése is ezt az elméletet próbálja elfogadtatni a hatóságokkal. A nyomozó azonban azt gyanítja, hogy a diák egy tragédiába torkolló beavatási ceremónia áldozata lett, ezért az iskolának lekötelezett rendőrségi vezetők figyelmeztetése ellenére, az egyik tanárnő segítségével tovább folytatja a vizsgálatot. 
kirsch
2011.05.25
|
The River King
angol-kanadai akcióthriller, 99 perc, 2005
Rendező:

Nick Willing

(2 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.