Rocky V.

est.hu:
4/10
|
olvasói
(0)
Bevallom töredelmesen, egy Rocky-filmről képtelen vagyok elfogulatlanul nyilatkozni, ám az ötödik epizód még ezzel együtt is olyan érzetet kelt bennem, mintha Stallone látens Alzheimer-kórja elhatalmasodását követően látott volna neki a forgatókönyvnek. Mivel Sly is azt nyilatkozta, hogy a Rocky V. sosem történt meg, vélhetően maga is így gondolja.
A Szovjetunióban lezajlott banális bokszmeccs nem múlt el nyomtalanul, Ivan Drago paraszlengői ugyanis visszafordíthatatlan agykárosodást okoztak az Olasz Csődörnek. Rocky tehát kénytelen-kelletlen véget vet sportolói karrierjének. A gond csupán annyi, hogy galád könyvelője mindeközben kiforgatja vagyonából. Költségtakarékossági okokból visszaköltöznek tehát a philadelphiai gettóba, ahol is fiát – aki mellesleg a legutóbbi epizódot követően néhány hét alatt egérképű kisfiúból hörcsögarcú tinédzserré érett – számos inzultus éri. A kiutat egyedül egy ifjú boksztehetség Tommy Gunn jelentheti, aki mellett Rocky edzőséget vállal. A dicsőség azonban egyre inkább megrészegíti a Bundesliga-frizurás bajnokot.
kirsch
2009.06.24
|
Rocky V
amerikai filmdráma, 104 perc, 1990
(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.