Doktor Detroit

olvasói
6/10 (1)
Már megint egy ikres vicces. Kimeríthetetlen forrása ez az amerikai képzelgésnek, arrafelé ez valami központi problémaforrás lehet.
Ebben a meglehetősen régi filmben Clifford Skridlow, az átlagos és félénk irodalomtanár döbben rá, hogy létezik valaki, aki úgy hasonlít rá, mint egyik tojás a másikra, csak ez a tojás éppenséggel zápos. Hasonmása ugyanis a chicagói alvilág dörzsölt főnöke. Az "ikerpár" nem is sejt semmit egészen addig, míg egy véletlen folytán bele nem keverednek egymás életébe, valószínűleg ez a parádés alapötlet adott okot erre az egész filmre.
 
El lehet képzelni, hogy Cliff zsarnoki hajlamú mamája mit érez, amikor ártatlan, behódoló fiacskája helyett egy nagyszájú, káromkodó fickóval találja magát szemben! Pont azt, mit anyám érzett, amikor 15 lettem. De van még fifikásabb is! A banda tagjai is elképedve figyelik főnökük furcsa átváltozását, ami aztán igazán viccessé teheti ezt a kései órát. Persze... 
 
háopépé
2007.03.13
|
Doctor Detroit
amerikai vígjáték, 89 perc, 1983


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.