Szakítópróba

est.hu:
7/10
|
olvasói
9/10 (3)
Nem szabad a hetet valami nehezen emészthető, esetleg traumatikus élményeket okozó filmmel kezdeni, ami aztán kihat munkánkra, szerelmi életünkre, netán kutatási eredményeinkre bent az atomfizikai laborban.
Ennél fogva ajánljuk e filmet, no és a két főszereplő miatt. Vannak ugyanis olyan színészek, akiket a jóistenke is komikusnak teremtett - és ilyen Ashton Kutcher -, és vannak olyanok, akik szinte bármit el tudnak játszani, és ebbe a kategóriába sorolandó Brittany Murphy, és ők ketten még egy olyan borzasztóan rossz rendező irányítása alatt is elvisznek egy filmet, mint Shawn Levy. Levy azóta a következő bűnöket követte el: Tucatjával olcsóbb, Éjszaka a múzeumban, vagy az amerikai Rózsaszín párduc-feldolgozás, de egy pillanatra bocsássunk meg neki, ő is csak pénzből él, és nem komplikált a lelke, így Tom és Sarah története sem egy kirakós játék. Az alacsony sorból származó, de dolgos Tom és a kvázi arisztokrata Sarah véletlenül szeret egymásba, majd rövid együttélés után egybekelnek - és nászútra indulnak az öreg kontinensre, Ejrópába. A bibi csak az, hogy Sarah sznob szülei szabadulnának a sráctól, és ezért mindent úgy szerveznek meg, hogy Tom a legrosszabbul jöjjön ki mindenből - például ezért vetik be Sarah expasiját, Petert is, aki szintén Európába indul. 
 
Innentől kezdve a jó öreg félreértéses-fejbeverős komédiák és a jenkik furcsállni Európa alapon működik, néha jól, néha kissé döcögősen, ütemhibákkal. De mint említettük volt, a két főszereplő feledteti az összes hibát: Ashton Kutcher itt is szeretnivaló hülyegyerek, és remekül tud felháborodni, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy ő akarja, Brittany Murphy pedig egyszerűen az ezredforduló egyik legkellemesebb felfedezése volt - aztán valahogy eltűnt, és csak néha, kisebb szerepekben látni újra. Kár érte. 
 
Forrás: Est.Tv Magazin
2008.05.09
|
Just Married
amerikai vígjáték, 95 perc, 2003
Szerelem első látásra, villámgyors házasság a józanul gondolkodók tanácsának ellenére, bonyodalmakkal teli nászút látványos helyeken.
Rendező:

Shawn Levy

(9 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.