A szellemek városa

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (5)
Matt Dillon régen jó volt, hogy most milyen, az majd kiderül. Mindenesetre a stáblistán szereplő első három név elég kecsegtető, ha a címmel nem is dobott nagyot, aki kitalálta.
Jimmy (Matt) egy ál-biztosítótársaságnak dolgozik, ami menő állás, ha nem történik semmi. Egy rohadt hurrikán után azonban kiderül a csalás, és a társaság nem tudja kifizetni a beérkező igényeket, ezért Jimmy számára nem marad más választás, minthogy megkeresse a Kambodzsában élő Marvint, aki a céget alapította, és gyerekkori jó barát. A bújócskához azonban többen kellenek, mert Marvinra nem olyan egyszerű ráakadni, így Jimmynek a titokzatos és kétszínű Joseph Kaspar segítségét kell kérnie. Marvin nem sokat változhatott, ugyanis amikor rábukkannak, egyből rá akarja beszélni Jimmy-t, hogy szálljon be legújabb üzletébe, egy kaszinó üzemeltetésébe.
 
Nyilván olyan jól járt az előző biznisszel is. Ám Ázsia veszélyes világ eltérő szabályrendszerrel, az erőszak pedig nem csupán elmélet, hanem a kőkemény valóság. Jimmy számára a kalandos utazás a túléléséért folytatott harccá válik, és az ígéretek szerint izgalmas és misztikus is lesz. Mivel a fáma szerint a film „Matt Dillon kritikailag is elismert rendezői bemutatkozása”, megérdemli a próbálkozást, akárcsak az öregedő Depardieu.  
 
háopépé
2007.04.16
|
City of Ghosts
amerikai krimi, 112 perc, 2002
Rendező:

Matt Dillon

(2 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.