Bikinivadászok

est.hu:
4/10
|
olvasói
8/10 (14)
Itt egy újabb filmtörténeti érdekesség, a Depp fiú húsz évvel ezelőtt. Nemrég Pittet csodálhattuk meg gimnazista valójában, és az is eléggé gáz film volt, ahogyan ez is annak ígérkezik, tartva így a 80-as évek jellemző hangulatát.
Történik, hogy két fiatal srác Jack (Johnny Depp) és Ben (Rob Morrow) négy napra egy előkelő szálloda vendégei lehetnek, amely tömve van szebbnél szebb lányokkal. El is érkeztünk a rút évtized alapmotivációjához, ami az amerikai filmeknél az őrült kamaszcsajozás. És valóban, főhőseink minden energiájukat a csajozásnak szentelik, és ahogyan ez a kezdőknél - meg tán még a haladóknál is - szokás, váltakozó sikerrel.
 
Épp egy aktuális hullámvölgy közepén, egy balul sikerült esemény után magukra haragítják a szállodában ékszerlopási akcióra készülő bűnözőt, akit szerényen csak Maestrónak hívnak. Már ez is elég lenne egy jó kis rossz filmhez, de hogy biztosra menjenek, még egy csavart is raktak bele. A nagyobb kuszaság kedvéért Jack éppen annak a lánynak (Karyn O'Bryan) csapja a szelet, akinek igencsak van mit féltenie Maestrótól, remélem a szüzesség az. Vagy bármi is, izgalmasabb már nem lehet.
háopépé
2007.04.23
|
Private Resort
amerikai vígjáték, 75 perc, 1985
Rendező:

George Bowers

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Szo
25
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Szo
25
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.