Az őserdő hőse

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (40)
Gyakorlatilag egy Tarzán mozit láthatunk itt, nem is értem, miért nem Tarzan visszatér a címe, tudjátok, amikor New Yorkból mégis inkább hazamegy.
A vadromantikus George-figura először a hatvanas évek rajzfilmhőseként hódította meg a közönség szívét, majd a gyors sikert tévésorozat is követte. Tehát egy manapság divatos remake-kel van dolgunk, de nem a fantasztikus világból. „Ennek a filmnek a története pergő és mozgalmas, kicsiktől a nagyokig mindenki meglelheti benne a kedvére valót”- ahogy a csatorna ajánlja. Tehát olyan lesz kicsit, mint a Múmia, vicces-kalandos, és még a főszereplő bárddal faragott fejétől sem kell elbúcsúznunk, mert ő is ugyanaz. George, az őserdei fickó szenvedélyes szerelemre lobban a gyönyörű Ursula iránt, ami már az előember típusoknak is sokszor a vesztét okozta.
 
Felcsillan számára a modern városi élet kényelmének lehetősége, de a nagy előd elhatározását követve George végül mégis úgy dönt, hogy visszatér a dzsungelbe. Nem teszi rosszul, ott ugyanis akad dolga elég, ami elvonhatja figyelmét szíve választottjáról. El kell űznie a könyörtelen orvvadászokat, hogy megvédje egyszerű barátait: Ape-et, a bölcs majmot, Tookie Tookie madarat és Shepet, a megbízható elefántot. Úgy érzem, főleg a kicsiknek fog mégis örömöt okozni főleg e film, tehették volna délutáni műsorsávba is, hiszen akkor végül, mikor Ursulával az oldalán George rádöbben arra, hogy a szerelem mindent legyőz, és elfoglalja az őt megillető trónt a dzsungelben, a srácok mehettek volna fogat mosni, és most a szülők is tévézhetnének valami levezető véreset. 
 
 
háopépé
2007.04.23
|
George of the Jungle
amerikai vígjáték, 83 perc, 1997
Rendező:

Sam Weisman

(3 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.