Pánik a fedélzeten

est.hu:
4/10
|
olvasói
5/10 (4)
Aidan Quinnt csak azért jegyeztem meg, mert furcsa feje van, majd meglátjátok. Ott, a szemei környékén. Nem kifejezetten akcióhős, amolyan mindenevő, láttam én már kosztümös, meg női filmben is.
Most azonban katasztrófahős. Mikor utánanéztem a filmnek, meglepődve tapasztaltam, hogy Kvinn helyett egy dagadt, ám mégis szimpatikus négust mutogatnak a képek, a Kvinnek meg öregebb korára rendes arca lett. Profilból. Maradjunk a katasztrófánál. Újfajta szuperszonikus gépet próbál ki egy légitársaság, de egy vihar miatt a gép túl közel kerül egy olyan zónához, ahol haditechnikai kísérlet folyik. Tudom, hogy eléggé hülyén hangzik, de a műveleti területen éppen egy különösen veszélyes fegyver tesztelése folyik.
 
Egy kísérleti rakéta átfúródik a repülőgépen és kilyukasztja a törzsét. Szerintem ez nem túl sok egy rakétától, de az így is sok ember halálát okozza, így elég a pánikra. Ám a gépünk még mindig röpképes. Vajon sikerül-e felvenni a kapcsolatot az irányítótoronnyal, és 12 mérföld magasból letenni a gépet úgy, hogy az életben maradottaknak esélyük legyen a szerencsétlenség túlélésére? Erre a kínzó kérdésre keresi filmünk a választ. A rakétát meg látatlanba megveszem!
háopépé
2007.04.23
|
Mayday
amerikai katasztrófafilm, 87 perc, 2005
Rendező:

T.J.Scott

(10 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.