Nézz az égre!

olvasói
7/10 (1)
Szó se róla, Charlize Theron és Penelope Cruz személye máris garantálja a kellemes vizuális élményeket. Eddigi munkássága alapján azonban korántsem vagyok biztos benne, hogy John Duingan rendező nem ad majd okot a „mute” ütemmód bevetésére.
No, de sunyiba az előítéletekkel, egy éjszakai műsorsávos, Erika Eleniak-által fémjelzett thrillernél csak jobbat kaphatunk. Pedig ebben az esetben sem feltétlenül némítjuk le a tévét. 
 
Az arisztokrata származású, ambiciózus fényképésznő, Gilda Bessé a '30-as évek Franciaországában él és dolgozik. A lány megosztja luxus párizsi lakását egy Írországból érkezett diákkal, Guy-jal és egy spanyol szökevénylánnyal, Miával. A három szinte elválaszthatatlan jó barát életébe azonban beleszól a második világháború, és kapcsolatukat igencsak megtépázza az Európát lángba borító, fellángoló gyűlölet. Gilda ugyanis csak a karrierjével és egyedi életformájának fenntartásával törődik, míg Guy és Mia kötelességüknek érzik, hogy harcoljanak a fasizmus ellen. A romantikus háborús történet igazi sztárszereposztással kel életre. 
kirsch
2010.05.06
|
Head in the Clouds
amerikai-angol-spanyol filmdráma, 116 perc, 2004
Rendező:

John Duigan

Színész:

Charlize Theron
(Gilda Bessé)

Penélope Cruz
(Mia)

Stuart Townsend
(Guy Malyon)

Thomas Kretschmann
(Franz Bietrich)

Steven Berkoff
(Charles Bessé)

David La Haye
(Lucien)

Karine Vanasse
(Lisette)

Gabriel Hogan
(Julian Elsworth)

(15 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.