ÖcsiKém

est.hu:
5/10
|
olvasói
8/10 (12)
James Bond resszkess, hiszen itt van a trónkövetelő tinédzser, Cody ügynök. 007 jaj neked. És jaj nekünk.
Cody Banks tipikus tinédzser. Utálja a matekot, imád gördeszkázni és tök béna a csajokkal. Codynak azonban van egy titka, amiről senki sem tud. Senki, még  a családja és a barátai sem sejtik, hogy a CIA-nak dolgozik. Azt sem tudják Codyról, hogy úgy tud vezetni, mint egy Forma 1-es pilóta, úgy verekszik, mint Bruce Lee (a kiképzést egy nyári tábornak álcázott hipertitkos CIA kiképzőközpontban kapta) és hogy a CIA ellátja a legmodernebb kütyükkel pl. sugárhajtású-hódeszkával és röntgen-napszemüveggel is.

Egy szép napon Cody sulijában megjelenik csinos mentora, és egy rendkívül nehéz feledattal bízza meg az ifjú kémet: Codynak meg kell hódítania az iskola szépét, Natalie-t. Natalie apja ugyanis egy brilliáns tudós, aki az olajiparban felhasználható mikro-robotokat fejlesztett ki, de a kutatását szponzoráló befektetők fegyverként szeretnék felhasználni találmányát. Cody tehát nem menekülhet, muszáj csajoznia, ha a tudós közelébe szeretne férkőzni, ezért elmegy Natalie szülinapi partyjára...


fujisan
2007.04.26
|
Agent Cody Banks
amerikai-kanadai akcióvígjáték, 88 perc, 2003
Rendező:

Harald Zwart

(10 kép)


Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.