A lény

est.hu:
4/10
|
olvasói
1/10 (2)
Mint azt tudjuk, pályafutása során Michael Madsen nem egyszer belekóstolt a költséghatékony filmgyártás gyönyöreibe. Amennyiben „A” harmincadrangú mozit kerestük hősünk főszereplésével, kijelenthetjük, hogy máris célt értünk.
Már a klónozott főgenya személye is teljességgel kompatibilis a zs-kategóriás tradíciókkal: a jobb sorsra érdemes Ben Kingsleynek olyan organizmust sikerül összeeszkábálnia laboratóriumában, akit leginkább a Star Warsból ismert csáposfejű jedik valamint egy feketére mázolt falusi nyomóskút szerelmének gyümölcseként jellemezhetnénk. 
 
Tudósok egy csoportja titkos programon dolgozik. A DNS-specialista Xavier Fitch irányításával egyedülálló kísérletet hajtanak végre, az emberi gént keresztezik egy földön kívüli DNS-sel. Az eredmény egy gyönyörű, ám annál erőszakosabb női lény. Amikor Fitch el akarja pusztítani különös teremtményét, az megszökik a laboratóriumból. Halál és pusztulás jár az elképesztő erővel rendelkező idegen kreatúra nyomában. A tudósok mellett egy jós és egy szövetségi ügynök is bekapcsolódik a lény utáni hajszába. 
kirsch
2010.01.17
|
Species
amerikai akciófilm, 108 perc, 1995
Rendező:

Roger Donaldson

(10 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.