Pusztító szélvihar

est.hu:
5/10
|
olvasói
8/10 (7)
Amerikai katasztrófafilm ismeretlen szereplőkkel és magyar rendezővel. Jó ajánlás ajánlóhoz. Dr. Arledge (Gerald McRaney) tíz évig dolgozott egy megbízható tornádóelőrejelző-rendszeren, amely aztán a nyilvános bemutatón nem lett megbízható.
Ejha, ehhez képest jó sok évet elvitt! A jó tudós azonban nem adja fel, és egy fiatal meteorológus -hallgató, Mark (Steve Braun) segítségével, aki még az informatikához is nagyon ért, működőképessé teszi a rendszert. Nem értem, egyből miért nem lehetett ezt, de nincs ezen idő gondolkodni, mert azonnal jelzést kapnak egy születőben lévő hatalmas tornádóról, amely le fog csapni az éppen története legnagyobb ünnepére készülő kis oklahomai városra.
 
Szerintem tehették volna a vihart valamivel érdekesebb helyszínre is, de így is lesz baj bőven, hiszen „Dr. Arledge-nak és Marknak nem csak az őket körülvevő hitetlenséggel, hanem az idővel is meg kell küzdeniük.” De most a rossz idővel, vagy a ketyegővel?
háopépé
2007.11.16
|
Tornado Warning
amerikai katasztrófafilm, 84 perc, 2002
Rendező:

Tibor Takács

Színész:

Gerald McRaney
(Dr. Jake Arledge)

Joan Van Ark
(McAnders polgármester)

Thea Gill
(Dee Mazur)

David Millbern
(Kirt Reid)

Steve Braun
(Mark Scott)

Michael Zelniker
(Steve)

Onalee Ames
(Mrs. Whiteson)

David Brown
(Miller seriff)

(3 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.