Sonny

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Mint azt Ben Affleck példája is ragyogóan demonstrálja, egy-egy színművészeti Atlantisz nem feltétlenül tehetségtelen rendező. Legfeljebb középszerű. Ez utóbbiról nem más, mint Nicholas Cage igyekszik meggyőzni minket.
No, de ebbéli meggyőződésünket ne is igazán hangoztassuk, emberünk ugyanis még mindig tízszer jobb helyen van a kamera mögött, mint annak széles látószögében. Akinek akár egy alkalommal is rontotta el valamely hétvégéjét egy Nicholas Cage-nagytotál, valószínűleg tudja, miről beszélek. 
 
Sonny, miután leszerel, hazatér New Orleans-ba az anyjához, Jewelhez, aki egy bordélyházat vezet. A srác mindenáron meg akar szabadulni ettől a múlttól, és önálló életet akar kezdeni, de egyelőre az anyjának szüksége van rá. Sonny a bordélyházban megismerkedik Carollal, anyja legújabb szerzeményével és büszkeségével. A csinos lánynak azonnal megtetszik a jóképű Sonny, akit rá akar venni, hogy együtt szökjenek el. De Sonny nehezen szabadul anyjától, pedig már elhatározta, hogy végre viszi valamire. 
kirsch
2010.02.12
|
Sonny
amerikai krimi, 106 perc, 2002
Rendező:

Cage Nicolas

(6 kép)


Filmek a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
Cs
20
P
21
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
Cs
20
P
21
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.